Energiebedrijf Eneco

Eneco is met twee miljoen klanten een van de drie grootste energieleveranciers van Nederland. Eneco is ook een energiebedrijf die er prat op gaat voor ieder wat wils te hebben. Met recht, want niet alleen bieden ze gas, elektriciteit en warmte, ook leveren ze maatwerk. Kijkende naar huishoudens kunnen ze je altijd vooruit helpen. Het verschilt nu eenmaal of je een heel gezin hebt, of in je eentje woont. Eneco weet dit en speelt hier handig op in.

Eneco staat ook voor continuïteit van energie. Betrokken, uitgesproken, daadkrachtig, sympathiek en duurzaam zijn hierbij hun speerpunten. Met name de laatste is erg belangrijk voor Eneco. Duurzaamheid en Eneco gaan daadwerkelijk hand in hand. Eneco geeft om de wereld en daarom neemt men realistische en rendabele keuzes omtrent het gebruik van energie. Dit betekent simpel gezegd dat Eneco voor groene stroom gaat. Eneco denkt aan de toekomst.

Duurzaamheid staat bij Eneco hoog, erg hoog in het vaandel. Altijd zoekende naar innovaties om hun doel te verwezenlijken. Daar hebben ze echter wel een clientele bij nodig en misschien komt Eneco daarom wel met een spetterende aanbieding! Consumenten die overstappen naar GroenVast 3 jaar ontvangen nu tijdelijk 3 maanden gratis duurzame stroom.